Göteborg, Stockholm

EXECUTIVE ASSISTANTS

EXECUTIVE ASSISTANTS


OM GRUPPEN

Gruppen består av VD-assistenter eller chefsassistenter från en rad olika branscher. En av de starkaste anledningarna till att deltaga i gruppen är att vi bygger hela verksamheten på dialoger mellan dig och dina kollegor i gruppen, samt oss som arbetar på DIALOG. Alla som deltar gör det med samma inställning om öppenhet, redo att diskutera utmaningar och hitta lösningar tillsammans.

VAD FÅR JAG?

* Modern kompetensutveckling genom diskussioner kring en rad utmaningar och möjligheter, med professionella individer som har liknande utmaningar.
* Du får hjälp att lösa konkreta problem eller utmaningar som du eller din organisation står inför.
* Ovärderliga kontakter som precis som du, är medlemmar för att både ge och få nya infallsvinklar och idéer.
* Inspiration och möten med kända föreläsare och kunniga ledare.

HUR GÅR DET TILL?

Du får sex nätverkstillfällen per år, detta är navet i din kompetensutveckling och basen för utbytet av kunskap och erfarenheter. Erfarenhetsutbytet sker i respektive kompetensgrupp. Alla grupper har ca 20 medlemmar där alla individer bidrar med sin unika kompetens och erfarenhet.
Våra välplanerade nätverksdagar gör att du får ut maximalt av träffarna, utan egen förberedelse.

EXEMPEL PÅ ÄMNEN SOM KAN KOMMA ATT DISKUTERAS I GRUPPERNA:
  • En Executive Assistants etiska dilemman och rollens acceptans i organisationen
  • Hur blir digitaliseringen ett värdeskapande bidrag till min roll?
  • Trendspaning – hur ser den framtida EA-rollen ut? Virtuella assistenter på ingång?
  • Vad krävs för att utveckla värdefulla samarbeten i organisationen som medför ett starkt stöd till chefen?
  • Samspelet mellan dig och chefen – hur optimerar du det och hanterar olika personligheter?
  • Hur utvecklas jag bäst i min roll – mina drivkrafter och kompetenser, mitt nästa steg?
  • Balans i livet och personlig utveckling – hur blir jag hållbar?
  • Effektiv och värdeskapande intern kommunikation – vilka är mina verktyg?
ÄR DIALOG RÄTT FÖR MIG

För att kunna utveckla oss själva, vår verksamhet och våra medarbetare så behöver vi tid för reflektion, och kanske även låta oss inspireras. Det är ofta först när vi kliver ur vårt ekorrhjul och reflekterar som vi tydligt kan se vad vi gör bra, och vad vi kan behöva förändra. Tillsammans inspireras vi och knyter varaktiga relationer, professionella som vänskapliga.

FRÅGOR?

På DIALOG är vi väl medvetna om de utmaningar du står inför som professionell individ inom din yrkesroll. Fråga oss gärna om medlemskapet för att möta just dina specifika utmaningar. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om grupperna.

Tillgång till alla Close FRUKOSTevent
Som medlem i DIALOG har du också tillgång till evenemang, utöver träffarna i EA-gruppen, i samarbete med Chefsnätverket Close. Det är högaktuella teman med inspirationsföreläsare som håller absolut toppklass.

GRUPPMENTOR
Jennie Sandström
E-post
LinkedIn
070-768 91 00

Jennie är en erfaren facilitator som varit med och byggt upp nätverksgrupper och arbetat med utvecklingen av nätverksledare med stor framgång. Hon har under flera år lett nätverksgrupper med Executive Assistants och har ett stort intresse för individen, ledarskaps- och organisationsfrågor samt en lång erfarenhet av ledarpositioner från flera branscher. Jennies främsta drivkraft är hennes nyfikenhet, samt att inspirera andra att nå sin högsta potential på ett hållbart och äkta sätt.

 

 

Jag är intresserad

WF