DET HÄR FÅR DU SOM MEDLEM

SNABB UTVECKLING INOM DIN YRKESROLL

* Modern kompetensutveckling genom diskussioner kring en rad utmaningar och möjligheter, med professionella individer som har liknande utmaningar.
* Du får hjälp att lösa konkreta problem eller utmaningar som du eller din organisation står inför.
* Ovärderliga kontakter som precis som du, är medlemmar för att både ge och få nya infallsvinklar och idéer.
* Inspiration och möten med kända föreläsare och kunniga ledare.

HUR GÅR DET TILL?

Du får sex nätverksdagar per år, detta är navet i din kunskapsutveckling och basen för utbytet av kunskap och erfarenheter. Erfarenhetsutbytet sker i respektive nätverksgrupp. Alla grupper har ca 20 medlemmar där alla individer bidrar med sin unika kompetens och erfarenhet.
Våra välplanerade nätverksdagar gör att du får ut maximalt av träffarna, utan egen förberedelse.

ÄR DIALOG RÄTT FÖR MIG?

För att kunna utveckla oss själva, vår verksamhet och våra medarbetare så behöver vi tid för reflektion, och kanske även låta oss inspireras. Det är ofta först när vi kliver ur vårt ekorrhjul och reflekterar som vi tydligt kan se vad vi gör bra, och vad vi kan behöva förändra. Tillsammans inspireras vi och knyter varaktiga relationer, professionella som vänskapliga.

FRÅGOR?

På DIALOG är vi väl medvetna om de utmaningar du står inför som professionell individ inom din yrkesroll. Fråga oss gärna om medlemskapet för att möta just dina specifika utmaningar. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om grupperna.

BONUS – TILLGÅNG TILL CLOSE FRUKOSTEVENTS
Som medlem i DIALOG har du tillgång till ytterligare evenemang för att maximera din kunskapsutveckling. I samarbete med Chefsnätverket Close kan du som medlem i DIALOG ha tillgång till frukostföreläsningar med inspirationsföreläsare som håller absolut toppklass.

 

Jag är intresserad

 

WF