9 november 2021

MÅNGFALD OCH DISKRIMINERING 2.0 – ETT MODERNT LEDARSKAP FÖR EN NY TID!

EXECUTIVE ASSISTANTS, WORKPLACE SOLUTIONS, E-COMMERCE MANAGERS, AFFÄRSUTVECKLING, LOGISTIK & SUPPLY CHAIN, PEOPLE & CULTURE

VÄLKOMMEN TILL EN FÖRELÄSNING MED IDÉ- OCH STRATEGIUTVECKLAREN EDNA ERIKSSON SOM DISKUTERAR VIKTIGA FRÅGOR KRING LEDARSKAP, MÅNGFALD OCH DEMOKRATIFRÅGOR 

TID OCH PLATS
Tisdag 9 november

08.30-09-30 Föreläsningen streamas


VIKTIGA FRÅGOR KRING MÅNGFLAD OCH ETT NYTT UPPGRADERAT LEDARSKAP
När vi pratar om mångfald, likabehandling, jämställdhet, diskriminering och inkludering. Vad är det egentligen vi talar om? Räcker det att personalen och kunderna ser olika ut för att vi ska få mångfald? Vad är det för spelregler som gäller på arbetsplatsen och varför? Kan vi verkligen fånga vilka vi är genom personlighetstester eller finns det andra sätt? Var sitter den svenska värdegrunden egentligen? Hur utmanas vår människosyn i en tid där själva människosynen är centrum för konflikter från enskilda människor till politiken?

Hur kan ledarskapet uppgraderas för att möta de utmaningar som arbetet mot diskriminering och för mångfald för med sig? Och vad har fotboll med våra grundlagar att göra? Missa inte chansen att lyssna till Ednas föreläsning när hon diskuterar dessa frågor och berättar vad du behöver göra och tänka på för att utveckla ditt ledarskap ytterligare.

Välkommen!

 

VÅRA SAMARBETSPARTNERS
Invici är interims- och rekryteringsföretaget för ledare och specialister inom ekonomi. Genom nätverksbyggande, search och traditionellt annons- och ansökningsförförande matchar Invici nyckelbefattningar med sina kunders behov. Eftersom man enbart verkar i nischen ekonomi får du, som kund, kandidat eller konsult, en partner som förstår dig och kan agera proaktivt.

Stockholm City Conference Centre hjälper dig att planera och anordna lyckade möten, stora som små. I Norra Latin och Folkets Hus finns storslagna salar, trivsam konferensvåning och rum som kan kombineras för att passa alla önskemål. Vi har det som behövs för den perfekta sammankomsten: avancerad teknik, förstklassig mat & dryck och kunnig personal.

ÖVRIG INFORMATION

Att delta är helt kostnadsfritt för dig som medlem i DIALOG och du får även bjuda med dig två gäster till denna streamade föreläsning.

 

KONTAKTPERSON

Jesper Claesson, ansvarig frukostar och kvällsevent

 

 

WF