31 augusti 2021

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING: SÅ LEDER DU HYBRIDMÖTEN

EXECUTIVE ASSISTANTS, WORKPLACE SOLUTIONS, LOGISTIK & SUPPLY CHAIN, E-COMMERCE MANAGERS, AFFÄRSUTVECKLING, PEOPLE & CULTURE, LEDARSKAP

VÄLKOMMEN TILL EN MATNYTTIG OCH LÄRORIK FÖRELÄSNING MED ERIK MATTSSON OM HYBRIDMÖTEN


TID OCH PLATS
Tisdag 31 augusti
08.00-08.30 Frukost
08.30-09-30 Föreläsning som även streamas till dig som deltar digitalt

Digitalt/Odd Fellow, Vasagatan 9, Göteborg Hitta dit

MASSOR AV KONKRETA TIPS
Hur ska vi kombinera våra möten framöver när vi har flera kollegor som kommer arbeta hemifrån och andra på plats på kontoret?  Hybridmötet – när några finns på plats och andra är med på distans – kommer att ställa stora krav på dig som mötesledare. Interaktiviteten är en utmaning och risken finns att man fokuserar för mycket på dem som deltar fysiskt och glömmer de andra. Vi har bjudit in Erik Mattsson som är föreläsare, rådgivare och utbildare inom kommunikation, presentation och hur man kan skapa goda möten. Under sin föreläsning ger Erik dig konkreta tips på hur du som mötesledare kan tänka före, under och efter ett hybridmöte.

UR INNEHÅLLET

  • Vilka olika typer av hybridmöten finns det?
  • Hur planerar man ett hybridmöte?
  • Vad ska man tänka på när man leder ett möte med deltagare både fysiskt och digitalt?
  • Vilka mötesmetoder fungerar?
  • Hur ordnar man mötesrummet?
  • Vad är bra att tänka på när man deltar i ett hybridmöte?

Välkommen!

ÖVRIG INFORMATION

Inbjudan skickas i juni till våra medlemmar. Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i DIALOG och du får även bjuda med dig en gäst. Anmäler du dig digitalt får du anmäla två gäster förutom dig själv. Det finns ett begränsat antal platser på Odd Fellow så först till kvarn gäller.

 

WF