20 januari 2022

INSPIRATIONSFÖRELÄSNING OM MOD, ÄVENTYR OCH INSTÄLLNING

EXECUTIVE ASSISTANTS, WORKPLACE SOLUTIONS, LOGISTIK & SUPPLY CHAIN, E-COMMERCE MANAGERS, AFFÄRSUTVECKLING, PEOPLE & CULTURE

TA ETT DJUPT ANDETAG OCH HÄNG MED PÅ ETT INSPIRERANDE ÄVENTYR PÅ BÅDE HÖJDEN OCH DJUPET MED ANNELIE POMPE


TID OCH PLATS
Torsdag 20 januari

08.00-08.30 Frukost
08.30-09-30 Föreläsning som även streamas till dig som deltar digitalt

Digitalt/Odd Fellow, Vasagatan 9, Göteborg Hitta dit

MED VILKEN ATTITYD OCH INSTÄLLNING MÖTER DU LIVET?
Annelie Pompe som är en av Sveriges främsta äventyrare berättar denna morgon om äventyr jorden runt men även om det som händer innan och efter. Du kommer att få följa med på en resa kopplad til både ledarskapet på arbetet och i vardagslivet, och hur vår inställning till livet påverkar hur vi lever.

Annelie menar att det största äventyret av alla sker inombords, inte nödvändigtvis på Mount. Everest. Tankarna påverkar allt vi gör och väldigt sällan kan vi styra över de yttre omständigheterna, men vi kan alltid välja att vara medveten om vilket förhållningssätt vi vill tackla dem med. Det handlar om attityd och inställning.

TEMAN SOM ANNELIE TAR UPP

  • Mod och Rädsla
  • Målfokusering
  • Riskhantering och utmaningar
  • Passion och motivation
  • Verktyg för att bli mentalt starkare

Välkommen!

ÖVRIG INFORMATION

Inbjudan skickas i december till våra medlemmar. Inspirationsföreläsningen är helt kostnadsfri för dig som medlem i DIALOG och du får även bjuda med dig en gäst eller skicka någon i ditt ställe Anmäler du dig digitalt får du anmäla två gäster förutom dig själv. Det finns ett begränsat antal platser på Odd Fellow så först till kvarn.

 

WF