24 oktober 2022

FRIGÖR POTENTIALEN I HELA DIN ORGANISATION!

EXECUTIVE ASSISTANTS, EXECUTIVE MANAGEMENT, WORKPLACE SOLUTIONS

ÄNTLIGEN KAN VI BJUDA IN DIG OCH DINA GÄSTER TILL CLOSE FRIENDS IGEN! 
Våra festliga kvällsföreläsningar då ni tillsammans får lyssna till en superaktuell föredragshållare under en härlig kväll. Som vi har längtat!

TID OCH PLATS
Måndag 24 oktober
19.00-21.00

Oscarsteatern, Kungsgatan 63, Stockholm
Du får gärna bjuda med tre gäster, ange deras uppgifter längst ned i anmälan.


VÄLKOMMEN TILL EN KVÄLL MED CAROLINE FARBERGER I STOCKHOLM
Denna gång föreläser Caroline som nyligen lämnat uppdraget som VD för ICA Försäkring och nu är partner och styrelseordförande på riskkapitalbolaget Wellstreet.

Caroline har en lång och framgångsrik karriär inom finansbranschen, senast genom att framgångsrikt ha lett ICA Försäkring under snabb tillväxt och god lönsamhet. Hon har också ett unikt perspektiv av att ha varit VD både som man och kvinna, där hennes mod, öppenhet och erfarenheter om hur vi behandlar varandra som människor har rönt mycket stort intresse. Caroline är en eftertraktad föredragshållare och har även varit värd för ett avsnitt i Sommar i P1 och även Vinter i P1.

TA DEL AV VIKTIGA TANKAR OM LEDARSKAP, KÖNSNORMER OCH INKLUDERING
Hon delar med sig av sina tankar och erfarenheter om könsnormer och inkludering med fokus på ledarskap för en inkluderande företagskultur. Caroline kommer bland annat diskutera sociala strukturer i näringslivet och vilket ledarskap som krävs för att frigöra potentialen hos hela organisationen.

Detta blir en kväll du inte vill missa!

ÖVRIG INFORMATION

Close Friends  är helt kostnadsfri för dig som medlem i DIALOG och du får anmäla tre gäster förutom dig själv. Barerna kommer vara öppna med dryck och snacks  men vi serverar ingen mat så ät gärna innan eventet börjar. Kontakta din nätverksledare eller Alicia om du har några frågor gällande detta event.

KONTAKTPERSON

Alicia Sandberg, administratör

 

WF